Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik evler, önceden fabrikada üretilen ve sonrasında matlup lokasyona taşınarak monte edilen modüler bünyelar olarak tanımlanabilir. Amade prefabrik evler, çağcıl yapı teknolojilerini kullanarak hızlı ve semereli bir şekilde kurma edilirler.

Karmod anahtar teslim prefabrik beyit modelleri ile anahtarını çevirdiğinizde evinizde evetşamanız muhtevain her şeyin amade olmasını esenlar. Evinizin muhtevain faziletli birinci sınıf iç dekorasyondan tam donanımlı bir mutfağa derece arzu ettiğiniz her şeye mevla olmanızı garanti paha.

Üretim aşamasında tüm malzemeler hazırlık edildiğinden betonarme mesken modelinde sıkça yaşanmış olan malzeme yükselmek artmalarından etkilenmez.

Prefabrik binalımızda kullanılan ana gereç Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Yığın gurubu olup malzemeyi dış natür şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Yeni sulp teknolojideki makinelerin kullanıldığı çağdaş izole bant hatlarında prefabrik dar saatler içerisinde üretilmektedir.

Prefabrik konutlar 4 mevsim kullanıma olanak sağlamlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her abuhava şartlarına muvafık yapı üretilebilmektedir. örgüların kurulacağı kavuşum abuhava özellikleri dikkate kırmızıınarak üretim örgülmaktadır.

Karmod, müşterilerine yalnızca katlı prefabrik evlerden prefabrik villaya derece dayanıklı çok farklı türde müheyya prefabrik beyit modeli sunar. Vadiında uzman konut layihamcılarının özgün çkızılışmalarıyla tasarlanan Karmod anık dar modelleri adidaki şekildedir:

900 TL’den saksılamaktadır şu demek oluyor ki prefabrik ev kaç varlık dersek averaj bu miktarı düşünebilirsiniz öbür evlerimizi bile kampanyalı prefabrik ev bark fiyatları sayfamızdan görebilirsiniz.

Müşterek özellikleri arasında dış çmerhale ve ters zaman koşullarına en az betonarme evler kadar mukavemet gösterebildiğini söyleyebiliriz. Antrparantez ısı, ün ve sıvı yalıtımı da bulunmaktadır. Bu yapıların en önemli yararı ise fiyatların betonarme gestaltlara bakılırsa az çok az olmasıdır. Vüruten ve değişen piyasa koşulları sonucunda betonarme inşaat maliyetleri bayağı arttığından bu evlere güne doğrulum elan çok artmıştır.

Kullanma durumunda şirket profesyonellerince farklı ustalara ihtiyaç duyulmadan güdük zamanda montajlanarak oturuma amade edilir.

Prefabrik evlerin ortalama kullanma ömrü 50 sene olarak belirtilmektedir. Satın alma aşamasında en güzel kalitede malzemelerin kullanıldığı prefabrik evleri yeğleme kılmak bu ömrü daha da fazlalıkrmaktadır.

Prefabrik binalımızda kullanılan ana malzeme Betopan’dır. Üretici şirket Ankara TEPE gurubu olup malzemeyi dış doğa prefabrik ev fiyatları şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Prefabrik evler mergup her yere taşınarak firmamız mahir ekipleriyle günler içinde kurulum yapılıyor. İç ve dış boya uygulamalarına varana kadar çok nüshada iş firmamız tarafından strüktürlıyor.

Report this wiki page